Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


              KEVIN JONAS MEGNŐSÜLT!

Kevin Jonas és Danielle Delesa a legfrissebb hírek szerint December 19.-e vagy 20-án tartották esküvőjüket,és amennyire csak tudták,próbálták távoltartani a médiát!

Itt van az a gyűrű,amivel Kevin /állítólagosan/megkérte Danielle kezét:

Kép

Az első képek az esküvőről:
Kép

 

 

A pár,egy magazin címlapján!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

 

Joe bedobta magát!:D

 

 

 


Selena Gomez:

Így pasizok Én!:

Kép 1.NO PARA
SELENA:Nagyon sok olyan srác van,aki bejön nekem,és eztn sohasem titkoltam.Már csak azért sem,mert ha az illető
  is tudja,hogy tetszik nekem,akkor nagyobb esélye van annak is,,hogy megpróbál közeledni hozzámMirt kellene eltitkolni hogy     randizni szeretnék vele???!
2.KEZDEMÉNYEZZ!
SELENA:Oké,megvan a kiszemelted,úgyhogy akár oda is mehetsz hozzá beszélgetni,majd randira hívhatod.Sokan félnek megtenni az első lépést,pedig nem kellene-hiszen amíg bénáznak,lehet,hogy valaki le is csapja a kezükről a srácot.Ugye ti nem akarjátok ezt?
3.A SIKERTELENSÉG NEM TRAGÉDIA
SELENA:Ha a pasi nemet mond,akkor sem történik semmi.Én sosem szoktam a szívemre venni,ha kikosaraznak.Már csak azért sem,mert arra gondolok,hogy hamarosan úgyis jön egy új srác,aki aranyosabb és szebb is,mint az előző.
4.CSAK LAZÁN!
SELENA:Rengeteg srác megjátssza magát az első randin,Próbálnak keménynek tűnni,pedig egyáltalán nem annyira magabiztosak.Próbálj kedvesen beszélni velük,légy aranyos-és rövid idő után lehull az álarc a fiúkról!Jusson eszedbe,hogy a legtöbb pasi fél a nőktől!:)
5.ADD ÖNMAGAD
SELENA:Meg ne próbálj másnak látszani!Pontosan úgy vagy jó,ahogy vagy!Ha ez nem tetszik egy fiúnak,akkor nem érdemes próbálkozni vele,úgyis csalódás lesz a vége!A lényeg.hogy mindig csak magadat add,és akkor nagy baj nem lehet!

       

 


 

Miley Cyrus:
Kép Amint tudjuk,most a Hannah Montana 3.-ik évadját vetítik a Disney Channelen.Miley kijelentette,hogy a Hannah Montanának VÉGE!Most kezdik forgatni a 4.ik évadot,ami nem lesz túl hosszú,mindössze 11 részes,és egy 1-órás befejező rész zárja a népszerű disney sorozatot!Ezek után,a rajongók még nagyobb meglepetésére,Miley azt is elárulta,hogy a zenei karrierjével is felhagy.

Ezt mért teszi?
Íme a válasz:
Miley most is turnén van,és nincs ideje se kedvesére,se barátaira!(Erről olvashattatok a BRAVO januári részében.)Viszont azt megígérte,hogy egy kis idő után visszatér,és teljesen új Miley-t fogunk látni!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                               

Taylor Lautner:

Kép                Névjegy:
Vezetéknév:Lautner
Keresztnév:Taylor Daniel
Születésnap:1992,febr.11
Hajszín:sötétbarna
Szemszín:barna
Magasság:179cm
Testsúly:67kg
Hobbik:baseball,karate,kosárlabda
 

 

 

 

 

 

 

Interjú:
Villanó vakuk,sikítozó rajongók-Taylor Lautner(17),az Alkonyat sztárja mindig is erről álmodott.
-Gyerekként néztem a TV-ben a díjátadó show-kat,én is ott akartam lenni a vörös szőnyegen,és autógrammokat adni.-meséli nevetve.Mára a michigani tinédzser számára,akinek ereiben francia ,holland és német vér csörgedezik,rutinná vált a nagy felhajtás.
A karrierje azonban nem
alakult zökkenőmentesen.-Régebben nagyon vékony voltam,és nagyon kevés barátom volt-emlékezik.-A többiek folyton cikiztek a vékonyságom miatt.Ekkor határoztam el hogy sportolni fogok.Hat évesen kezdett karatézni és kickboxolni.Mike Chat,a karatemester színész vette szárnyi alá ,és háromszoros junior világbajnokot faragott belőle.

-Mike volt az első ,aki hitt bennem.Válogatásokra is ő küldött először.2001-ben debütált A nindzsa árnyékában,majd TV filmek és egy tiniakciófilm,a 2005-ös Cápasrác és lávalány kalandjai következett.Az Alkonyattal még magasabbra jutott ,ám ekkor újabb vereség érte :a második részben(New Moon-Újhold) a producerek másnak akarták adni Jacob szerepét,mivel Taylor túl cingárnak,kisfiúsnak találták.Ő azonban most is összeszorított foggal küzdött:-Motivált a veszély ,hogy kirúghatnak .Mindennap súlyt emeltem,edzettem .
Megerősítette az izmait ,egyre férfiasabb lett a külseje,így végül mégis ott lehetett az Újholdban.És további szerepek várják,következő filmjében ,a Valentinnapban például Taylor Swifttel játszik.
A magánélete egyelőere nem úgy alakul,ahogyan szeretné.Mint bevallotta ,nagyon vágyik egy új szerelemre,mert még nem gyógyult be a seb,amelyet Selena Gomez (17)ejtett rajta múlt nyáron,amikor elhagyta.-Én tényleg szerelmes voltam belé -panaszolja-,de Selena csak szórakozott velem.

 

Kép

 

$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&&$&$&$&$&$&$&

 

                                                           Sztárok és kutyák:

Miley Cyrus:
Kép

 Kutya,macska,ló-a Cyrus klán imádja az állatokat.Miley(17)szíve főként Bunnyért,a máltai pincsiért dobog hevesen,őt mindenhová magával viszi.De Bunny nem mindig viselkedik jól:2008 áprilisában elszökött,csak hosszas keresés után találták meg Malibu Beachen.Azóta Miley még jobban figyel négylábú kedvencére:
-Soha nem vesztem szem elől!

 

 

 

 

Kép

Ashley Tisdale:
Leáldozóban van Ashley(24) csillaga?Lassan kezdhet aggódni!
Máltai pincsi-uszkár keverék kutyája,Mauit ugyanis egyre többen kedvelik ,már saját rajongói oldala is van a neten.Ashley sportosan fogja fel a dolgot:
-Amíg Maui nem cseni el tőlem a filmszerepeket ,és nem előz meg a slágerlistákon.addig minden oké!

 

 

 

 

 

Kép

Justin Bieber:
Barátnő?Ugyan már!Ha Justin(15)ölelgetni akar valakit,akkor odabújik kutyájához,Samhez.Az eb a srác nagyszüleinél lakik Kanadában.
-Ha éppen távol vagyok ,és honvágyam támad,Sam beleugat nekem a telefonba.-meséli Justin.
Egyébként a képem nem vele,hanem egy másik kutyával,Bijoux-val látható,aki az egyik barátnőjéé.A PETA állatvédő szervezet plakátjához pózolnak együtt.

 

 

 

 

Kép
Selena Gomez:
Nyalifali,slapp-slapp!Selena(17)meg van bolondulva Wallieért ,a négy éves csau-labrador keverékért.Ő a legnagyobb Selena négy kutyája közül(a többi neve Fina ,Wallace és Chip),és egyben legkedvesebb számára.A szomszédoktól örökbe fogadott Willie nagyon aranyos,és megvédi gazdiját a tolakodó rajongóktól.

 

 

 

 

 

 

 

Kép
Kevin  Jonas:
Különös kis jószág Daisy,Kevin Jonas (22)barátnőjének,Danielle Deleasának kutyája.Kevin eleinte nem kedvelte a texas teacup fajtájú ebhölgyet,de időközben  a szívébe zárta.Napjában kétszer viszi sétálni.
-Ha Daisy boldog,Danielle is az lesz-és akkor én is.-mondja nevetve.

 

 

 

 

Kép

Rihanna:
Ez aztán jól összegyűrődött!Rihanna(21)törpeuszkárja, DJ úgy néz ki,mint egy kis plüssmaci.2007-ben fogadta örökbe az egyik menhelyről.Az aranyos szőrgombóc vigasztalta akkor is,amikor volt barátja,Chris megverte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép

Blake Lively:
A Gossip Girl sztárja(22)imádja az édes kis Penny-t.Az állatka inkább hasonlít szőrpamacsra,mint kutyára,talán ezért lehet ott a forgatásokon is:biztosan mindenki azt hiszi,hogy a kelléktárból való.

 

 

 

 

 

 

 

Kép
Kallan Lutz:
A New Moon vega vámpírja(24)a valóságban ne enne állatokat,és igazi gondoskodó gazdi
,aki rajong a kutyájáért.Kola nem túl kicsi,de nagyon aranyos,és imád mozogni,pont,mint a gazdája.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép
Paris Hilton:
Az örökösnő(28)úgy váltogatja az ebeket,mint más a fehérneműt.Ez a kicsi kutyus még aligha sajti,milyen hűtlen gazdi kezébe került.Parisnél nem tart soká a szeretet:ha megunja,akkor új kedvenc után néz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$&$
Kép Justin Bieber:
Névjegy:
Vezetéknév:Bieber
Keresztnév:Justin
Születési hely:Sratford,Ontario,Kanada
Születésnap:1994.márc.14
Hajszín:sötétszőke
Szemszín:barna
Magasság:171cm
Súly:57kg

 

 

 

 

 

 

Egy webkamera,egy laptop és a YouTube -ez a három kellett Justin Bieber(15)villámkarrierjéhez.
-Mindig is szerettem énekelni.Egyszer csak eszembe jutott,hogy felveszem a számaimat webkamerával ,és felteszem a netre.
Az egyik haverja tartotta a kamerát,és együtt rakták fel a YouTube-ra a klipeket. Rövid idő elteltével milliónyi webrajongó klikkelt a videókra ,el voltak ájulva a srác érzelmes soulhangjától  és lazaságától.
Nem csoda hogy egyszer csak megcsörrent Justin mobilja,és a vonal másik végén nem más jelentkezett,mint Usher,a szupersztár.
-Nagyon durva volt!-meséli Justin.-Ushernek tetszett,ahogy feldolgoztam a U Got It Bad című slágerét,és meghívott a stúdiójába.Két hét múlva már lemezszerződése volt Amerika legmenőbb kiadójával,A Def Jammal .
-Villámgyorsan megváltozott minden.Nagyon zsír!

Justin a szüleivel Jeremyvel és Patríciával ,és a húgával Jasmine-nel(1) és a kutyájával,Anttel(8)a kanadai Ontario államból átköltözött az egyesült állambeli Atlantába,és magántanárt fogadtak mellé.Maga Usher ült a keverőpultnál ,amikor a tejmániás (naponta akár három literrel is megiszik)Justin felénekelte első singlejét,a One Time-ot.A szupersztár az egész album munkálataiból kivette részét.
-Usher olyan mintha a bátyám lenne.Ő az egyetlen ,akinek hallgatok a véleményére!
A szélsebes karrier ellenére a szülők odafigyelnek arra,hogy Justinnak normális gyerekkora legyen.-Nekem is kell tanulnom,mint a többi gyerknek.-sóhajt a srác.Így aztán mostanában nem marad a hobbijaira ,a jégkorongra és a golfra,a ficicipő is a szekrényben pihen.-Imádom a ficit,kedvent csapatom az FC Barcelona és a német válogatott.A kedvenc játékosom Lukas Podolski!Nahát,ez hogy lehet?Úgy,hogy Justin német származású ,annak idején a nagyszülei költöztek Németországból Kanadába.Ért a felmenői nyelvén,pár dolgot mond is,sőt Kölnben a The Dome koncertshow-n nématül köszöntötte a közönséget.-Ha legközelebb Nématországba jövök,már tökéletesen fogok tudni beszélni.-ígéri.
De van valami ami fontosabb ennél:-Egyszer már voltam szerelmes,és csókolóztam is,de semmi több.Álmai lánya Selena Gomez.
Justin vigyorog:
-Ha valaha találkozom vele,tuti,hogy rá fogok nyomulni!
KépJUSTIN AND USHER!!!-az álomcsapat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_
_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_

 Taylor Lautner:
Kristenért harcol!

Kép

 


------------------------------------------------------->
  Taylor nem adja fel!Az Újhold főszereplője nem nagyon akar belenyugodni abba,hogy Kristen szíve már Roberté!Mit lehet ilyenkor tenni?Semmi jót!Mi lesz veled Taylor?

 

------>

 

------------------------------------------------------>

⇒VERESÉG
Pedig eleinte egyáltalán nem volt kizárt,hogy Kristen a vérfarkas mellett köt ki.Az Alkonyat Jacobja és a filmes partnere feltűnően jól kijöttek egymás legjobb barátaivá váltak,de nem sokkal később már szikrázó pillantásokat váltottak.Majd hírtelen már arról szóltak a pletykák ,hogy Rob és Kristen egy párt alkotnak.Taylor se értette igazán az egészet,hiszen nyeregben érezte magát.De minden hiába,hiszem bár a szerelmesek még mindig titkolóznak-és a híresztelések szerint fognak is még egy darabig-állítólag boldogabbak,mint valaha,így a színészsrác vereséget szenvedett,és már esélye sincs annál a lánynál,aki miatt egyébként képes lett volna feladni durván csajozós életmódját is.KÁR HOGY  TAYLOR EZT MÁSKÉPP LÁTJA!
 

⇒SOSEM ADOM FEL!
Ha Rob ,Kristen és Taylor mostanában megjelennek egy eseményen,mindig ugyanazt a képet látjuk:a két főszereplő egyértelműen kimutatta,hogy bizony szerelmesek egymásba,a hátuk mögött kullogó srác viszont legszívesebben hazamenne,és egyáltalán nem tud egyáltalán rá nézni sem a két turbékoló galambra.Taylor úgy vonul utánuk,mintha csak egy árnyék lenne ,arcán tisztán látszik,milyen csalódott,és hogy mennyire nem tetszik neki a két Alkonyatsztár boldogsága.A srác nehezen tűri a vereséget.

⇒VAN REMÉNY?
Taylor elhatározta hoyg megpróbálkozik  még valamivel:történetesen azzal hogy féltékennyé teszi Kristent,hátha a lány mégis rájön,hogy ő lesz az igazi,és nem a fővámpír.Kapóra is jött a másik Taylor,az-az Taylor Swift ,akivel együtt forgatta a jövőre mozikba kerülő Valentine's Day című filmet,kapóra is jött,hogy a Kanye West által lealázott lányt kicsit vigasztalni kellett az MTVVideo Misic Awards-on:Lautner úr folyamatosan ölelgette az énekesnőt,így próbálta féltékennyé tenni Stewart kisasszonyt.Valami   egyébként lehet az Alkonyat-sztárok között a levegőben,hiszen a hírek szerint Rob is féltékeny Taylorra.Hmmm...kíváncsian várjuk,mi sül még ki ebből az egészből!

⇒A MOZIN TÚL
A pletyók szerint a vérfarkas nem csak azért gyúr,hogy a filmek producereit lenyűgözze.Úgy gondolja,minél izmosabb lesz,annál több esélye van a színészcsajnál.Pedig ez egyáltalán nem igaz:Kristen számára sosem számított a külső.Pattinson ráadásul,finoman szólva sem igazán izmos.Ez nem vezet semmi jóra,és erre Taylornak is rá kellett jönnie.A színész ismerősei is arról árulkodnak,hogy a srác tényleg bármit megtenne,hogy lenyűgözze kolléganőjét:-Ha Kristen azt mondaná,hogy festesse szőkére a haját,egyből megtenné!Ha azt mondaná,hogy ne legyen annyira izmos,biztosan abbahagyná a gyúrást!-nyilatkozta egy meg nem nevezett haver.A helyzet viszont az,hogy mások szerint jobb,ha Rob félni kezd,ugyanis szerintük a vérfarkasok  legizmosabb tagjának bőven van esélye Kristennél.
Kép

 

 

<---Taylor Swifttel próbálta féltékennyé tenni Kristent!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Amoxicillin Childrens Dosage 32 Bs LesWeerse

(LesWeerse, 2019.11.24 20:41)

Male Erection Pills Online Buy Vagria <a href=http://ordercheapvia.com>viagra</a> Fish Flex Forte 500 Mg Cephalexin

Come Comprare Cialis LesWeerse

(LesWeerse, 2019.11.06 13:34)

Comprar Viagra Online Kamagra Efectos Ajanta Pharma <a href=http://mpphr.com>priligy super force</a> Pharmay Cheapest Nolvadex Pas Cher

Buy Tamoxifen Nolvadex LesWeerse

(LesWeerse, 2019.09.08 19:44)

Keflex For Demodectic Mange Cialis Und Seine Wirkung <a href=http://tadalaf20mg.com>cialis 40 mg</a> Propecia Apeplus Cialis Medicinale

Cialis Tablets 20 Mg Prices Ellaxiord

(EllLiaics, 2019.09.05 09:16)

Staph Infection Treating With Keflex <a href=http://bestviaonline.com>viagra online pharmacy</a> Buy Xenical Online New Zealand Acheter Viagra A Marseille Propecia Works Men

Hungay Nagykőrös Kárpát utca 9/d/1

(Nátáli Balog, 2013.01.01 18:11)

Ohh... Tailor!!!! NO!!!!!!!!!!

faberkarolina@citromail.hu

(Kerol(szerk.), 2010.02.03 19:53)

Úr Isten!Ilyen sok szöveget írtam be:O
El se hiszem...remélem tetszik nektek.
Ha van bárki akit szerettek és akartok róla cikket story-t akkor írjatok és intézkedek!