Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Először is itt egy YouTube-s cím ahol meghallgathatjátok,ha nem ismernétek a dalt:http://www.youtube.com/watch?v=_qQ3Sz0IMmE&feature=fvst
Kép
Jöjjön egy kis infó:

Nick Jonas-t 6.évesen fedezték fel,egy fodrászüzletben,dalra fakadt,míg anyukája haját csinálták.Egy vendég aki hallotta beajánlotta egy 
show-biznisz-menedzsernél.Ez után sok-sok szerepet kapott a Broadwayn.
A Dear God 2004 szeptemberében,a Joe to the World 2004 novemberében jelent meg kislemezen.2005 elején a Columbia Records új elnöke,Steve Greenberg meghallgatta a lemezt,ami ugyan nem tetszett neki,a fiúk hangja viszont annál inkább.Miután találkozott Nickkel ,és meghallgatta a Please Be Mine című dalt ,amelyet a testvérek együtt írtak és adtak elő,a Daylight/Columbia Recorde elhatározta,hogy hármukat egy együttesként szerződteti.

Azóta eltelt pár év,Nick már 17,Joe 21 Kevin pedig 23 éves.A Jonas Brothers azóta tarolt tarolt a zenében, a TV-ben(J.O.N.A.S.)és a szerelemben is!Kevin,2009.december 19. vagy 20. -án megnősült!Joe-ról pedig rebezsgetik hogy Demi Lovato-val igen közel állnak egymáshoz a Camp Rock 2.-forgatása óta!Na de nem erről volt szó...:
Nick Jonas úgy döntött,hogy amelyik számok nem illetek a JoBro stílusához,összeszedett néhány vérprofi zenészt ,és kész a soloalbum!
Persze hogy minden jól ment,hiszen a legfiatalabb Jonas tag(Frenki előtt)a legtehetségesebb egyben!


Ahogy mondtam interjú Nick Jonassal!

 

BRAVO:Azt hallottuk Demi Lovato sírva hívott fel,mert nem tudott elmenni az első koncertedre...
NICK:Szerintem nem sírt,de tényleg szomorú volt.Sajnálom,hogy így alakult,de biztos vagyok benne,hogy lesz még rá alkalom,hogy megnézhessen minket.Ha jól tudom,megbetegedett a bulink napján,úgyhogy én is úgy gondolom:jobban tette ,hogy otthon maradt.

BRAVO:Miben különbözik a The Administration zenéje a Jonas Brothersétól?
NICK:Nehéz meghatározni,és nem is szeretném stílusokhoz kötni.Más a hangulata,a hangzása,mégis sok a közös abban,amit most játszom,és amit a tesóimmal csináltam.

BRAVO:Igaz,hogy "felnőttesebb" zenét szerettél volna,és ezért döntöttél a szólóprojekt létrehozása mellett?
NICK:Csak annyit akartam változni,amennyit az életkoromból eredően természetesen változott az ízlésem vagy a zenei tudásom is.Sokan kérdezik,hogy más lett-e a célközönségem ,és erre mindig azt válaszolom ,hogy ez engem nem érdekel:a jó zene az jó zene.

BRAVO:Mi volt a helyzet a tesóiddal?Nem aggódnak a Jonas Brothers jövője miatt?
NICK:Egyáltalán nem,és ezt most nem csak azért mondom,hogy időt nyerjek,mielőtt bejelentjük,hogy felosztlatjuk a triónkat! Mindhárman meg vagyunk győződve arról,hogy a két projekt-sőt, Kevin és Joe sajátjait beleszámítva négy projekt-egyszerre is működhet!Ők most amúgy is egy kicsit ki akarják vonni magukat a forgalomból,mással szeretnének foglalkozni,úgyhogy ezt az időt kihasználva én simán dolgozhatok a The Administrationnel!

BRAVO:Mik a terveid?
NICK:Ez a zenekar hobbiként indult,de meglehetősen komolyra fordultak a dolgok.Biztos hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki belőle,és addig csináljuk,amíg élvezzük.Aztán indulni fogok az amerikai elnökválasztáson.

BRAVO:Hogy micsoda?
NICK:Nem meséltem még?2010-ben jelöltetem magam!

BRAVO:Szp cél!És milyen intézkedéseket hozol majd?
NICK:Azonnal beszüntetem az összes háborút,és a fegyverekre szánt pénzekből fedezem majd a gyerekek oktatását és művészeti képzését,valamint a sportot!A többit még meglátjuk.Ja,és még a politikai pályám előtt profi baseballjátékosként is bamutatkozom.Az elnökség majd akkor jön,amikor lesz néhány ősz hajszálam-az úgy hiteles.

 

Ennyi lett volna a Nick Jonas interjú!Ki hitte volna hogy Nick lnök akar lenni???:O

Én nem szeretném hogy sikerüljön,mert többet látnánk a híradóban(mármint U.S.A.-ban)mint a Disney-in és a koncerteken!Ha meg mégis,akkor ténylge csak mikor őszhajszálai lesznek:)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

faberkarolina@citromail.hu

(Kerol(szerk.), 2010.02.28 13:58)

Imádom ezt a számost!N és ti?